Paul C. Buff, Inc. Technical Forum

Technical Discussion Forum for all Paul C. Buff, Inc. Products

Login | Register

Post a reply
 [ 2 posts ] 

Sun Mar 19, 2017 9:20 am

Joined: Sun Mar 19, 2017 9:17 am
Posts: 2

I purchased a used ultra 1200, at power levels -4, -5 the dump light always comes on eventually, either after firing for a photo or hitting the test button, it takes anywhere from 10 to 30 seconds, but always comes on resulting in over exposure of this light. any help would be appreciated before I return the light. thanks




Top Top
Profile
 

#

Tue Mar 21, 2017 11:12 am

Site Admin
Joined: Tue Dec 08, 2009 10:43 am
Posts: 5227

It is hard to say what is wrong without inspecting it. However, it sound like something internal is faulty or out of spec. Due to the lack of availablity of the parts for these lights, we are no longer able to repair them.

You can try a few things like ensuring the power supply is properly grounded, remove any extension cords or power strips. Make sure there is nothing plugged into the RJ11 jack.



_________________
TS
info@paulcbuff.com
1-800-443-5542
https://www.facebook.com/paulcbuffinc
https://instagram.com/paulcbuffinc
https://www.youtube.com/c/paulcbuffinc
https://twitter.com/paulcbuffinc


Top Top
Profile
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a reply
 [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Search for:
Jump to:  
cron